Elbistan Halk Eğitimi Merkezi

Vizyon: Halkın olan eğitimi,ulusal sınırlardan evrensel sınırlara taşımak;kurum olarak bu amaç doğrultusunda planlılık,gönüllülük,bütünlük,herkese açıklık ve her yaşta bireyin eğitimi ilkesi doğrultusunda ilerlemek ve eşdeğer kurumlarda yarışı teşvik edecek,kaliteli,seçkin ve lider bir kurum olmak!

Misyon: Türkiye Cumhuriyet´inin kuruluşundan bugüne her seviyedeki insan eğitiminin hedeflediği;sosyal,kültürel,mesleki,teknik bilgi ve beceri anlamında nitelikli eğitimin gerçekleştirilmesi ve bu amaçla yaygın eğitim ilkeleri doğrultusunda Türk Milli Eğitim sistemindeki işleyişi etkin bir biçimde yerine getirmek,çağdaşlığı takip etmek ve geliştirmek; etkileşimdeki tüm bireylerin etkinlik ve verimliliklerini memnuniyetlerini artırmak ve gelişimlerini sağlamak!

Başarılar: 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılında 484 kurs açarak 6,178 kişiye sertifika verilmiştir. Bunun yanı sıra Lise mezunlarına yönelik açılan Destekleme ve Yetiştirme kurslarında 80 öğrenciye kurs verilmiş olup 45 kişi Üniversiteye yerleşmişlerdir. Deprem sonrası süreçte en hızlı toparlanan kurumlardan biri olarak Mart ayında kurs açmaya ve ihtiyaca yönelik üretim yapıldı.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler:
Isınma: Merkezi Kömürlü Kalorifer Sistemi
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Kurumumuz ağır hasarlı olduğu için telefon hizmeti veremiyoruz

WEB - https://elbistanhem.meb.k12.tr

Adres - GÜNEŞLİ MAH. KUL SK. NO: 1 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :

Adres - GÜNEŞLİ MAH. KUL SK. NO: 1 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım İlçe içerisinde Belediye minibüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde bulunan kurumumuz, il merkezine uzaklığı ise 160 kilometredir.